Ändrad starttid på Buggruset!

17 Juli går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 14:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade program.

Du kan välja att gå, bugga eller springa de 5 km långa banan. I år finns det ett fantastiskt prisbord med bland annat en takbox från CALIX, kryssningar med Vikingline och skor från Merrell som lottas ut bland alla deltagare. Hederspriser delas ut till de främsta i varje klass och två kundvagnar fyllda med varor (en till dam och en till herr) finns utplacerade längs banan – den som vill kan springa i mål med sin kundvagn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  START 14:00 PÅ BUGGRUSET

  OBS!! Viktig information: Det står felaktigt i vissa infoblad från Dansbandsveckan, att starten för Buggruset är kl 18, imorgon. Detta är fel, starten är kl 14.00 inget annat!

  Nytt pris till segrarna

  Härliga nyheter, Kläppen Ski Resort går in och sponsrar segrarpris 2 500:-/klass. Ska vi få någon som går ner mot de svenska rekorden? Dam 15.04 Herr 13.32

  Anmälan via hemsida stängd

  11/7 - 16/7 - Anmälan hos Petterssons 17/7 (Tävlingsdagen) - Anmälan på plats cid start/mål (11:00-13:00) Löpare som ej finns på plats i Malung kan anmäla sig via SMS till…
  FÖLJ OSS
  HITTA TILL OSS
  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung